Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Magyarországon készülhet a következő nagy fantasy őrület

Magyarországon készülhet a következő nagy fantasy őrület

A Netfix új sorozata hazánkat is érintheti, korábban azt ígérték helyszínként csak Kelet-Európa jöhet szóba.

Az immár jóideje ismert, hogy a lengyel fantasy-iró Andrzej Sapkowski Vaják című regényfolyamából, a Netflix gondozásában egy sorozat készül. Rajongói várakozások szerint ez az alkotás újíthatja meg a Gyűrűk Ura által korlátok közé szorított műfajt. A sorozat előzménye, hogy a lengyel CD Projekt Red egy olyan videojátékot készített a történetből, The Witcher néven, ami szinte az összes díjat bezsebelte az iparágban. Nem véletlenül, a játék egészen magával ragadó és monumentális.

A Geeks WorldWide által most közölt hírek szerint a Netflix sorozatának jelentős részét Magyarországon vennék fel. (Korábban a cég részéről olyan ígéretet tettek, hogy “nem gagyit forgatnak”, amely következménye, hogy kizárólag az eredetihez közeli, kelet-európai helyszíneken veszik fel a filmet.) Hogy valóban egy lehetséges kasszasikerről van szó, azt talán jelzi, hogy a napokban a Supermant alakító Henry Cavill, az IGN-nek nyilatkozva jelezte, szívesen eljátszaná a főhőst, a Geralt nevű szörnyvadászt. Számos The Witcher rajongó azonban kiakadt a híren, s több fórumon is jelezték a Fekete vitorlák sorozatból Zach McGowen lenne az ő választásuk. Ennek következtében már számos rajz is megjelent a színészről Geralt szerelésében.

 

Zach McGowan

Zach McGowan