Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Nem hiszed el milyen sebességgel tolmácsolja jelnyelvre Eminemet a koncert közben

Nem hiszed el milyen sebességgel tolmácsolja jelnyelvre Eminemet a koncert közben

Jószerivel ellopta a showt Eminemtől Holly Maniatt, miután felkerült az internetre egy videó, ahol Eminem koncertje alatt jelnyelven mutatja végig az egész dalt. Önmagában ez is szép teljesítmény, de ha megnézzük hogy a rapsztár milyen sebességgel köpi a szavakat a dalban, és ez milyen gyors mozgást igényel Hollytól, teljesen ámulatba ejtő.

Már attól el lehet fáradni ha csak olvassuk a dalszöveget, Holly azonban megállás nélkül darálja le különböző kéztartásokkal. Az 1540 szóból álló sláger tolmácsolásával nyilvánvalóan segíti a megértést az esetleges hallássérült hallgatóknak is, tehát amellett hogy lenyűgöző teljesítmény, még rendkívül hasznos is.

Eminem’s Sign Language Interpreter Kills His Supersonic Speed Part Of Rap God (Firefly 2018)

Famous Rappers On Why Eminem Is The Greatest Of All Time https://youtu.be/wSL-rpp_SLU Eminem’s Sign Language Interpreter Kills His Supersonic Speed Part Of Rap God Please leave a like, share, subscribe and for More Eminem Videos and the latest news.

(forrás: Ladbible)