Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Weisz Fanni kamu címre hirdette meg az esküvőjét a családjának

Weisz Fanni kamu címre hirdette meg az esküvőjét a családjának

Weisz Fanni és vőlegénye, Hajmásy Péter kosárlabdázó házasságát Weisz családjának egy része ellenezte, az augusztus 11-én esedékes esküvő előtt szépen tele is szórták a bulvársajtót azzal, hogy mennyire nincsenek megelégedve a híres családtag választásával.

Az ellenszél ellenére a hétvégén megtartották az esküvőt, de ekkor vett még egy csavart a történet, Weisz Fanni ugyanis a családjának és az ismerősök egy részének rossz címet és időpontot adott meg. „Nem tudjuk, mi a helyzet, többen kerültünk ebbe a tanácstalan helyzetbe. Megértjük, ha valamiért újra kellett szervezni az eseményt, de ez akkor sem volt szép dolog” – mondta egy ismerős.

Weisz ugyanis nagyjából egy hónappal ezelőtt kiküldte a meghívókat, augusztus 11-én 15:30-ra hívta a násznépet az újpesti házasságkötő terembe, ott viszont ebben az időpontban nem ők házasodtak össze.

Az Instagram tanúsága szerint viszont nagyjából ugyanebben az időpontban egy meg nem nevezett helyszínen egybekelt Weisz és Hajmásy, a vendégek között pedig olyan hírességek voltak, mint Vujity Tvrtko.

(Bors)