Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Pillanatragasztóval hegesztette vendégére a műszempillát a kuruzsló

Pillanatragasztóval hegesztette vendégére a műszempillát a kuruzsló
  • 2018. augusztus 13., 14:21

A szóbeszéd úgy tartja, nem szabad egy zsákutca végén lévő sötét pincébe menni szépészeti kezelésre, főleg úgy, hogy semmi nem utal arra, az illető ért is ahhoz, amit csinálni készül… de most ez be is bizonyosodott!

A thai Benyapa Supap már a kezelés közben érezte, nem feltétlen erre fizetett be. A pillanatragasztó jellegzetes szagát messziről megismerte, de gondolta ragasztó, ragasztó, csak nem az, amire gondol.

A kezelés végére azonban már egyáltalán nem volt kétsége afelől, mivel próbálja szépésze rögzíteni az extra pillákat. Hát, nem ez a Hair Infinity-beli kezelés volt élete ötlete, szemei összeragadtak és képtelen volt akár egy millire is kinyitni, miközben szemhéjai alá is folyt a cuccból…

A pénzét nem kapta vissza, cserébe három nappal később is még fel voltak dagadva szemei, és azonnal, vakon kerítenie kellett egy másik kozmetikust, aki megszabadítja a fájdalomtól és a pilláktól.

Benyapa Supap, 35, after the dodgy eyelash treatment. ??????NEWS COPY - WITH VIDEO AND PICTURES This was the agonising moment a woman was treated after a back-street beautician used SUPER GLUE to apply eyelash extensions. Benyapa Supap, 35, visited the beauty salon last Friday (10/08) in Phuket, Thailand, and paid 1,500 baht for ''super model'' eyelashes. But the owner of Hair Infinity allegedly used fast-acting super-strength Elephant brand glue instead of beauty products. Within minutes of having the lashes stuck on, Benyapa's eyes started to swell and then when she blinked the eye lids stuck together. The mother-of-one complained to the beautician - who reduced the bill to 1,000 baht - but was left in pain. Benyapa walked out and pleaded for help from a second beauty salon which described the mess as the ''worst case of malpractice'' they had ever seen. Speaking today (Mon), Benyapa said she had even complained to the police over the incident.??????SEE WIRE FOR FULL COPY AND VIDEO DESK

A frissen Phuketre költözött hölgynek helyismeret híján, 1500 baksiba, majdnem 13 ezer forintba fájt a felhelyezés, amiből a reklamáció után pár ezret nagylelkűen elengedtek . Ám itt véget is ért a kedvezmények sora, és újabb tízezer volt csak a kárelhárítás…

Mindenkinek azt tanácsoljuk költözés ide vagy oda, csak olyan kozmetikust válasszon, akinek vannak referencia munkái. Meg főleg papírja arról, hogy kozmetikus.

(Metro)