Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Beugrott egy sörre munkából hazafelé, másnap Mallorcán ébredt a walesi férfi

Beugrott egy sörre munkából hazafelé, másnap Mallorcán ébredt a walesi férfi

Alun a Gyűrűk ura világába illő, Merthyr Tydfil városában él Walesben. Kedden munkából hazafelé beugrott barátaival Gurnos Clubba, hogy egy pár sört legurítsanak, egyáltalán nem azért, hogy két napig haza sem érjen. Azonban ez történt, mivel ahogy ő fogalmazott: aznap nagyon hülye kedvvel ébredt, mint aki valami nagy hülyeséget fog csinálni.

Tizenöten ülték körbe az asztalt a délutáni órákban, amikor a nyaralásokra esett a szó, Alun pedig bedobta a kérdést: „Kinek lenne kedve most elmenni nyaralni? Menjünk el a reptérre és nézzük meg, hova lehet most utazni!”

forrás: Alun Griffiths

Egy bátor legény volt a merthyri vidéken, Nigel a neve. Ő csatlakozott Alunhoz, akivel kimentek a cardiffi reptérre, és vettek két jegyet a mallorcai Palma városába.

Van egy Palma Spanyolországban és Olaszországban is. Aludtunk az út alatt, úgyhogy nem tudtuk melyikbe érkeztünk. Hál’ Istennek az előbbibe.

forrás: Alun Griffiths

Eltaxiztak Magalufba, egy másik városba, miközben Alun barátnője telefonon kereste urát, mivel kész volt a vacsora. A férfi szerelme tudtára adta, hogy pár napig még nem ér haza, majd mivel retúr jegy és szálloda nélkül voltak, az utcán folytatták az iszogatást. Estére végül foglaltak egy hotelszobát, végül két éjszaka után egyenesen visszatértek a Gurnos Clubba, ahol megbeszélték barátaikkal: legközelebb együtt, és jóval előre terveznek nyaralást.

Nem volt olcsó sem az út, Alun legalább 800 fontot elköltött a két nap alatt.

(forrás: Mirror)