Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Tizenhárman sérültek meg egy nőtincsi autóbalesetben

Tizenhárman sérültek meg egy nőtincsi autóbalesetben

Felborult egy kisbusz a nőtincsi elágazó közelében, adta hírül a police.hu. A személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset szombat 14 óra 45 perc körül a 2-es számú főút 51-es kilométerszelvényében történt. Az ukrán kisbusz eddig tisztázatlan körülmények között

lehaladt az úttestről, az út menti árokba hajtott és felborult.

A balesetben 13 személy sérült meg. Az MTI-vel Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője azt közölte, nyolc súlyos, valamint öt könnyebb sérültet láttak el és szállítottak kórházba a mentők.

Az árokba hajtott kisbusz súlyos sérültjei közül többek állapota életveszélyes.

A sérültek mindegyike felnőtt. A riasztásra Nógrád és Pest megye, valamint Budapest mentőállomásairól is indultak mentőegységek, illetve négy mentőhelikopter is ment a helyszínre. A mentők a súlyos sérülteket négy budapesti kórházba szállították, a könnyebb sérültek pedig Vácra és Balassagyarmatra kerültek.

A helyszínelés és a műszaki mentés teljes útlezárás mellett folyamatban van. A rendőrök a forgalmat Nógrád és Diósjenő irányába terelik. Nágel Tamás, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-t este 19 órakor arról tájékoztatta, hogy a helyszínelés még tart, továbbra is teljes útzár van érvényben a 2-es főúton.

Borítókép MTI Fotó: Komka Péter