Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Súlyosan sérült a fiú, aki a 70 centi mély Tiszába ugrott fejest egy csónakról

Súlyosan sérült a fiú, aki a 70 centi mély Tiszába ugrott fejest egy csónakról

A police.hu beszámolója szerint Szolnoknál, a Tisza folyón haladt a társaság motorcsónakkal szombat délután, összesen nyolcan tartózkodtak a csónakban. Az egyik utas, egy fiatal fiú hirtelen levetette pólóját és a mozgó csónakból fejest ugrott a Tiszába, a part közelében.

A társaság tagjai észlelték, hogy arccal a vízben fekszik.

Kihúzták a szárazföldre és segítséget hívtak. A mentőszolgálat munkatársainak egy hajótulajdonos nyújtott segítséget, hogy mihamarabb a sérülthöz jussanak. A közeli kikötőben felvette őket hajójába, amellyel a 19 éves fiatalhoz szállította őket.

Időközben a Szolnoki Vízirendészeti Rendőrőrs parancsnoka is a helyszínre érkezett a Hortobágyi Nemzeti Park munkatársával, és segített a sérültet a hajóba emelni a fiút. A partra szállították, ahol a szolnoki Körzeti Megbízotti Alosztály vezetője is közreműködött a sérült fiú mentőgépkocsiba való beemelésében.

Borítókép fotó: Veres Viktor