Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A Balatonban egy 15 éves fiú, a Dunában egy idősebb férfi után kutatnak

A Balatonban egy 15 éves fiú, a Dunában egy idősebb férfi után kutatnak

 

 

Elmerült egy férfi a Dunában Kisoroszinál, a kemping közelében szombaton délután, közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője szombaton az MTI-vel.

Két fürdőző ember szorult segítségre, közülük a fiatalabbikat sikerült kimenteniük a helyszínen tartózkodóknak, de

az idősebb férfi elmerült a folyóban.

Hozzátette, hogy az eltűnt ember keresését nagy erőkkel kezdték meg a szentendrei tűzoltók, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálata és a tűzoltóhajó is a helyszínre érkezett, valamint csatlakoztak a kereséshez a motorcsónakkal rendelkező helyi civilek.

Balatonvilágosnál egy egy 15 éves fiú tűnt el a Balatonban.

A rendőrök és vízi mentők kutatnak utána, közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Orbán Zoltán elmondta, hogy a ságvári fiú egy vízibicikli csúszdájáról csúszott a vízbe, majd elmerült a Club Aliga előtti vízterületen. A szintén a vízibiciklin tartózkodó nővére kiúszott a partra és ő hívott segítséget. A lány elmondása szerint testvére tudott úszni.

A fiút négy rendőrhajóval és a vízimentők két hajójával keresik, valamint helikopter is segíti a kutatást – közölte a szóvivő.

Borítókép illusztráció MTI Fotó: Nagy Lajos