Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Meghalt a nő, akibe villám csapott a gyenesdiási strandon

Meghalt a nő, akibe villám csapott a gyenesdiási strandon

Mint arról korábban a Zoom.hu is beszámolt, múlt héten pénteken sérült meg négy ember, három nő és egy férfi a gyenesdiási strandon, amikor villám csapott egy fába és az alatta álló emberekbe.

A vaol.hu most azt írja, meg nem erősített információik szerint egy celldömölki családot ért villámcsapás, amely közvetlenül három embert sújtott, két sérültet a helyszínen újra kellett éleszteni. Az anyát a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórházba szállították mentőhelikopterrel még pénteken – a lap úgy értesült, hogy egy hét után belehalt sérüléseibe. A negyedik sérült, egy német nő könnyebb fejsérüléseket szenvedett, ő már a múlt hétvégén elhagyhatta a keszthelyi kórházat. Szintén már a hétvégén hazatérhetett az a fiatal nő, akit közvetlenül is sújtott a villámcsapás. Rajtuk kívül egy középkorú férfit (a családfőt) vittek a keszthelyi kórházba: ő jól van, a keszthelyi intenzív osztályról átvitték zalaegerszegi kórház kardiológiai osztályára.