Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Cserhalmi György nem tér vissza a színpadra

Cserhalmi György nem tér vissza a színpadra

Cserhalmi György már egy ideje térd- és gerincproblémákkal küzd, tavaly meg is kellett műteni és bár akkor úgy tűnt, 2017 végére már elkezdhet próbálni, a Bors információi szerint visszatérésére egyhamar nem kerül sor. Egy színházi forrásuk szerint a 2018/2019-es évadban egész biztosan nem játszik majd:

„Tudomásom szerint nem lesz a következő évadban a színház tagja, és a korábbi pletykákkal ellentétben, Vidnyánszky Attila nagyszabású, Az ember tragédiája című előadásában sem lesz benne Luciferként, helyette a színház öt fiatal színésze alakítja a figurát az októbertől látható darabban.”

Hetvenéves lett Cserhalmi György, aki több, mint 200 filmben szerepelt

Hetvenéves lett Cserhalmi György, aki több, mint 200 filmben szerepelt Február 17-én, szombaton ünnepli hetvenedik születésnapját a Kossuth-díjas Nemzet Színésze. Színházi és filmes pályája legjelentősebb pillanatait idézzük fel. Cserhalmi György 1948. február 17-én Budapesten született, operaénekes édesanyja révén már kisgyerekként a művészetek közelébe került.

Rendezőként ennek ellenére számítanak rá a lap szerint, 2019 áprilisában állítja színpadra Örkény István Macskajátékát Udvaros Dorottya és Bánsági Ildikó főszereplésével.

A lap megkereste a színészt is, de nem kommentálta a hírt.