Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szexjáték miatt ürítették ki a berlini repteret

Szexjáték miatt ürítették ki a berlini repteret
  • 2018. augusztus 9., 8:11

Mindig idegtépő míg az ember átverekszi magát az ellenőrzések sorozatán, és végül a legtöbb esetben egy kis apró, vagy egy hajcsat miatt még ki is szedik a sorból.

A berlini reptéren azonban a fiatal pártól szó nélkül vették el az átvilágítás után csomagjaikat, útlevelüket, sőt állig felfegyverezett katonák kísérték őket hátra, amíg megkértek mindenkit, hagyja el az épületet.

Ha nem tettél semmit is lábon kihordod az agyvérzést, vajon ki volt az, aki a drogot, vagy valami veszélyeset a táskádba tett, hiszen másról nem lehet szó! Vagy mégis?

Egy óra találgatás és kínszenvedés után egy bombaszakértő nevetve állt elő a dologgal: bombának nézték a tojás alakű, felhelyezhető vibrátort. Emiatt pedig a tűzszerészek kiérkezéséig még csak átvizsgálni sem tudták a teljesen ártalmatlan csomagot.

Jobb félni persze, de ha valaki gránátot akarna csempészni egy gépre, akkor azt a bőröndjébe, az alsógatya és törölközők alá rejti?

(Lad Bible / borítókép illusztráció: AFP/Europress)