Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Képek és videók a nyíregyházi apokalipszisről, így csapott le a vihar

Képek és videók a nyíregyházi apokalipszisről, így csapott le a vihar

Fákat döntött ki egy erős széllel, felhőszakadással és jégesővel kísért vihar Nyíregyházán és környékén csütörtök délután – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel.

Dóka Imre elmondta, a megyeszékhelyhez közeli Újfehértón egy óra alatt tucatnyi segélyhívás érkezett a tűzoltókhoz, akiknek zömében útra dőlt fák és leszakadt ágak miatt kellett beavatkozniuk. Az erős széllel, sok csapadékkal és borsó nagyságú jéggel kísért viharban senki sem sérült meg.

Nyíregyházán a Belső körútra dőlt fát kellett eltávolítaniuk a tűzoltóknak, de több helyen az alagsorokba és pincékbe befolyt esővíz szivattyúzásában is kérték a segítségüket. A vihar egyébként a sétálóutcák berendezéseit sem kímélte, amit tudott, feldöntött.

A károk felszámolásán jelenleg is dolgoznak a nyíregyházi, újfehértói és ibrányi egységek – tette hozzá a szóvivő.

Mi pedig találtunk valakit, aki örömmel vette tudomásul az apokalipszis-hangulatot. A Nyávogás az esőben című film Akkor én se legyek száraz… kezdetű betétdala önmagáért beszél:

Gabriella Vári

Na akkor szép napot mindenkinek😂.. és ha már otthon az ablakaimat nyitva hagytam.. gondoltam én is megázok ..ne csak a lakásom szenvedjen😂😂😂