Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hollywoodi filmbe illő dolog derült ki Beyoncéról!

Hollywoodi filmbe illő dolog derült ki Beyoncéról!
  • 2018. augusztus 9., 13:01

Nem elég, hogy épp a fél bolygót felrobbantja olyan volumenű koncerteket ad, szabadidejében még a Vouge magazinnak is lazán lenyilatkozik családi titkokat, nekünk meg égnek áll a hajunk! 

Már látjuk is az Oscar díjas szereposztást magunk előtt, és azt, ahogy Beyoncé elejtett félmondatáért versengenek a rendezők, ki vigye előbb vászonra! A popdíva a szeptemberben megjelenő lapban sok mindenről beszélt nyíltan.

Beyoncé (@beyonce) által megosztott bejegyzés,

Megemlítette, hogy ikrei, Rumi és Sir születésénél hajszálon múlott az élete, és azt is, mik derültek ki családjáról:

“Kicsit kutakodtam a felmenőim után nemrég és kiderült, hogy az ük-ük-ük nagyanyámat egy gazdag amerikai kereskedő szabadította fel a rabszolgasága alól, mikor beleszeretett és feleségül vette.”

Természetesen azonnal elkezdtek utána járni az amerikai lapok, hátha találnak egy ősrégi képet a szerelmespárról, de sajnos az 1800-as születésű Rosaline Jean Louisról, valamint férjéről, az 1799-ben napvilágot látott Joseph Lacey-ről nem maradt fent semmilyen fotó. Lányukról viszont igen, akinek szemében ugyan az az eltökéltség látszódik, mint az énekesnőében.

Celestine “Tine” Lacey

Kedves Hollywood, hát mit érdemes megfilmesíteni, ha ezt nem?

(Daily Mail)