Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Az amerikai elnök feleségének szülei ma amerikai állampolgárok lettek

Az amerikai elnök feleségének szülei ma amerikai állampolgárok lettek

Donald Trumpnak, az amerikai elnök feleségének, a first ladynek, Melania Trumpnak a szülei, Viktor és Amalija Knavs eddig csak állandó letelepedési engedéllyel, úgynevezett zöldkártyával éltek az Egyesült Államokban, a Trump-családdal egy épületben, a New York-i Trump-torony egyik emeletén.

Melania Trump szlovén állampolgárságú szülei csütörtökön délelőtt tették le az esküt, ezt a tényt Michael Wildes, a család ügyvédje megerősítette a sajtónak. Az elnök apósa és anyósa egy Száva menti szlovén kisvárosból, Sevnicából származnak, lányukat is ott nevelték fel. Az édesapának autószerelő műhelye volt, az édesanya pedig egy textilgyárban dolgozott.

Viktor Knavs 74 éves, felesége, Amalija pedig egy évvel fiatalabb nála.

Melania Trump topmodellként változtatta nevét Knavsról Knaussra, saját elmondása szerint a könnyebb kiejthetőség kedvéért. 1996-tól dolgozott New Yorkban zöldkártyával, és 1998-ban ismerkedett meg Donald Trumppal, aki már a második feleségétől is elvált. (MTI)