Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Tíz rendőr vonult ki, amikor kátyúkat tömtek a kétfarkúak Felcsúton

Tíz rendőr vonult ki, amikor kátyúkat tömtek a kétfarkúak Felcsúton

Javában kampányol a Magyar Kétfarkú Kutyapárt jelöltje Felcsúton, ahol vasárnap polgármestert választanak. Az ország gázszerelője, Mészáros Lőrinc lemondása után a falusiak az eddigi alpolgármester, a fideszes Mészáros László István és a kutyapárt jelöltje, Mészáros László János között választhatnak. (Igen, bármiféle vezetéknév-egyezés csak a véletlen műve.)

A Magyar Kétfarkú Kutyapárt aktivistái szerdán két kátyút tömtek be a településen, amikor megjelentek a rendőrök. Mészáros László a hvg.hu-nak elmondta: az egyenruhások állampolgári bejelentésre vonultak ki, valószínűleg az volt a gond, hogy a második kátyúnál

túl közel voltak Mészáros Lőrinc házához.

A rendőrök a kátyúzás végére értek ki, ami nagyjából 20 percig tartott. A rendőrök tízen, a kutyapártosok tizenketten voltak, őket mind igazoltatták. Ezt utoljára múlt csütörtökön tették meg velük, akkor azért, mert a kutyapárt tagjai a buszmegállót építették a falu egyik boltja előtt.

Borítókép: Magyar Kétfarkú Kutya Párt Facebook-oldala