Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Rommá gyötörte vagináját, most fontos dologra figyelmeztet!

Rommá gyötörte vagináját, most fontos dologra figyelmeztet!
  • 2018. augusztus 7., 15:21

Nadia Bokody elvált, 34 éves szex-blogger nem egyszer szerepelt már nálunk, de mostani balesete messze a legfurcsább, minden eddigi megmozdulása közül. 

Egyszer azzal az elméletével sokkolt, hogy az “edukált” felnőttek, akik megházasodnak, egyszerű bolondok. Másszor amelett érvelt, hogy a maszturbáció ugyan úgy tananyag lehessen az általános iskolások körében, mint az irodalom, vagy a környezetismeret. Most pedig saját bőrén tapasztalta meg, milyen az, ha az ember nem feltétlenül van tisztában a dolgokkal, hiába próbálja meg róla az észt osztani.

Instagram, Nadia Bokody

Válása környékén a hosszú évtizedeknek tűnő szexmentesség után, Nadia úgy döntött nem vár tovább: ő maga is beruház egy vibrátorba főleg, ha már fennhangon hirdeti, a szexuális szabadsághoz vezető út bizony, intruderekkel, análpöckökkel és műpélókkal van kikövezve.

A Szex és New York Charlottjához hasonlóan – aki a sorozat egyik részében szinte megszállotja lesz a vibrátornak – Nadianak is minden szociális élete rögtön köddé vált már vásárlásból hazaérve. Amint volt egy szabad perce már izzította is a “Rabbit” névre hallgató elemzabáló rágcsálót, akit legelvetemültebb időszakában akár napi 12-szer is magába szuszakolt.

Ez egy idő után elég erős diszkomfort érzéshez, majd egy walk of shame-hez vezetett egészen a nőgyógyászig. El nem tudjuk képzelni, milyen lehet belülről egy szétzúzott punci, de az orvos a tesztek elvégzése után rögtön rákérdezett: használ-e valamilyen szexuális segédeszközt?

“Elég kellemetlen volt, de bevallottam az orvosnak, hogy a könnyen, szinte ajándékba kapott orgazmus az első perctől kezdve függővé tett. Ezért rutin nélkül, maximum fokozaton nyomattam naponta tucatszor is a nyulas mókát.”

– mesélte a szexblogger. A diagnózis kismedence zúzódás lett és egy jóidőre szóló eltiltás minden elemes pasitól.

Olvasóinak rögtön meg is fogalmazta blogján az intő szavakat, amiket mi csak a Trópusi Viharból is jól ismert mondással összegeznénk:

(Mirror / Instagram)