Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kálló Péter a titokzatos Umbrella Mannel győzte le Will Smith-t

Kálló Péter a titokzatos Umbrella Mannel győzte le Will Smith-t

A #kikichallange itt ért véget, ennél biztosan nem lesz jobb, sehol, soha.

Eredetileg a #kikichallange arról szólt, hogy egy lassan krúzoló autóból ki kell szállni, és táncolva haladni mellette, aztán visszaszállni. Ezt dobta fel Will Smith azzal, hogy felmászott a Lánchídra, és annak a tetején táncolt.

Will Smith a Lánchíd tetején bulizott

Felsétált a Lánchíd kapuzatának tetejére, és ha már ott volt, táncolgatott is egyet.

Akkor még az egész világ azt hitte, hogy ezzel ki lett maxolva a történet, de most végleg tegyünk pontot erre a #kikichallange-re, ugyanis Kálló Péter és közismert figurája, Umbrella Man mindent megtett a győzelemért. (Senki ne próbálja meg utánozni!!!)

Íme, Kálló Péter lapozgatós Insta-posztja, benne az esernyős akrobata, aki a Budavári Palota csúcsán balanszíroz:

“Hey @willsmith , it’s me, The Umbrella Man and this is my response to your #kikichallenge ! Climbing out of a little window and dancing on the roof is no challenge for me 😀 This is how I chill at sunrise above Budapest. Morover, I’m doing it legally 😉🤟🏻 Dear Will! We defeated you in the #kekechallenge ! 😎😏😉” Balance Project is an art photoproject going on for many years now. The main character is the mysterious Umbrella Man who appears at well known spots around Budapest, such as the Budapest Eye, the top of the Castle, or you can spot him on top of the bridges, just like Will, only showing some more extreme stunts :) Photographer: @kallopeter ————- Link in bio! ———— #budapest #willsmith #umbrellaman #balanceproject #ig_budapest #drone #drones #dronestagram #dronefly #dronephotography #dronesdaily #droneoftheday #dji #djiphantom4 #art #artoftheday #artofvisuals #artoninstagram #aov #wanderlust #vscocam #photography #ig_photooftheday #photooftheday #extreme #stunt #daredevil #picoftheday ———— @djiglobal @djihungary @napidron @dronephotoaward @rockstarphotographers @dronestagr.am @dronegear

Peter Kallo (@kallopeter) által megosztott bejegyzés,

Kálló Péter nem ma kezdte körbejárni a témát, jó hosszú ideje fut a #balanceproject, amiben a titokzatos Umbrella Man a lehető legszebb és legkülönlegesebb budapesti helyeken jelenik meg, lehetőleg lélegzetelállító magasságokban, lélegzetelállító mutatványokkal. Itt van egy szintén lapozgatós Insta-poszt, elképesztő: