Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Ennyi időbe telik Kylie Jennernek, hogy megkeresse azt, amit te egy évben

Ennyi időbe telik Kylie Jennernek, hogy megkeresse azt, amit te egy évben

A 21 éves modell, valóságshow-szereplő, színész, író, kozmetikai guru és multitálentum már úgy is egy életre elboldogul, hogy ő csak a Kardashian univerzum legtávolabbi bolygója. Oké, hogy gazdag, de mennyire?

Nagyon. A szám ugyanis megdöbbentő: két és fél óra. Ennyi idő kell ahhoz, hogy a 97-es!! születésű édesanya egy évre előre bespájzoljon Amerikában. De hol van még a magyar átlagkereset!

Az Insider kiszámolta, hogy ha egy átlag amerikai bruttó 45 ezer dollárt, azaz valamivel több, mint 12 és fél millió forintot keres egy évben, akkor Jenner kisasszonynak elég egy kiadós gyomorrontás és máris megkeresett ugyan ennyit, vécén ülve. A Forbes adatai alapján ugyanis 2017 és 2018 júniusa között 166 és fél millió dollárt kaszált, ami lebontva két óra 38 perces tempót diktál…

Ezután pedig szimpla számtan példa és némi KSH adat böngészés, hogy meglegyen ugyanennek a magyar megfelelője. Az idén átlag bruttó 323 400 forintot kereső magyarhoz képest Kylie 37 perc alatt hozza a szintet. Jó, persze minek is mindezt összehasonlítani, de mégis…

Én ennyi időt hagyok magamnak csak a szundi gomb nyomogatására reggelenként!

(Insider, KSH)