Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

A 2Rule-nál azt mondják, 2lságosan jól sikerült a márka bevezetése

A 2Rule-nál azt mondják, 2lságosan jól sikerült a márka bevezetése

Hosszú interjúban védhette meg magát a nemtelen támadásoktól a 2rule mezmárka vezetője, Kővári Ágnes. A Magyar Sportszermárka Zrt. vezérigazgatója az Origónak mondta el, hogy máshol elképzelhetetlen lenne, hogy egy céget azért támadnak, mert a magyaroknak szeretne létrehozni valamit. Az is kiderült, hogy a termékek jórészt nem Magyarországon készülnek és az is, hogy a megszólt multik is vontak be valójában magyar munkát és fejlesztést a termékeikbe.

 • “Senki nem gondolta volna, hogy a 2Rule bevezetése ekkora vihart kavar majd. Én csendes építkezésre gondoltam” – mondta a cégvezető a hirtelen berobbanásról. A márka nevének bevezetése jól, vagy ha viccelni szeretnék, túl jól sikerült.A rengeteg támadás mellett nagyon sok pozitív visszajelzést kapunk. Ez azt jelenti, hogy van helyünk a piacon.”

A 2Rule végre minden elemében nevetségessé tette a magyar futballt

Végre elkezdődött a Világ Legjobb Bajnoksága, úgyhogy a Jó lövés, bedobás szakértői stábja újra heti rendszerességgel elemez ki három nagyon fontos témát a maga trágárságában. Amiről szó lesz: A magyar focicsapatok nemzetközi teljesítménye Marco Rossi kihagyhatja Dzsudzsák Balázst a válogatottból Illetve a legvégén még azt is megtippeli a fehérvári és diósgyőri érzelmű alkalmi koalíció, kik nyerik a bohócligát, illetve kik esnek ki.

 • “Nem tudom elképzelni, hogy Lengyelországban bárki azért támadna meg egy vállalkozást, mert a lengyeleknek szeretne valamit létrehozni” – mondta Kővári Ágnes a 2Rule-ról, úgy beállítva a márkát, mintha az egyedüli és első magyar sportszermárkaként létezne a hazai piacon. Itt írtunk róla, hogy ez nagyon nincs így:

Öt magyar márka, aminek a magyarsága nem zavarja a sorosista, nemzetellenes liberálisokat

Öt magyar márka, aminek a magyarsága nem zavarja a sorosista, nemzetellenes liberálisokat Évek óta nem érdekelt annyira senkit az NB I indulása, mint az idén. Persze ez sem az állami pénzekkel teljesen eltorzított bajnokság izgalmai miatt van, hanem azért, mert szinte a semmiből megjelent a Mészáros Lőrinc pénzéből elindult 2Rule névre hallgató ruhamárka.

 • Röviden, de arról is beszélt, hogyan került képbe Mészáros Lőrinc. “Mészáros Lőrinc, a Puskás Akadémia elnöke, mielőtt igent mondott arra, hogy pénzügyi befektetőként beszáll a vállalkozásba, egy éven keresztül figyelte a tevékenységünket, hallgatta meg a terveinket. Megmutattuk neki, hogy a magyar sport mennyire kiszolgáltatott a külföldi sportszergyártóknak, nekünk pedig új ötleteink voltak.”
 • A három, velük szerződött NB I-es csapat közül a Felcsút az innovációban, a hazai gyártásban segít a cégnek,a míg a Diósgyőrre állítása szerint senki nem telefonált rá, hogy 2Rule-ba öltözzön. Ezt a saját régi munkakapcsolatával magyarázta Kővári, mégis úgy tűnik, hogy a DVTK mezéval kapcsolatban sikerült a legmesszebb kerülni a valóságtól.
 • “Hat éve vagyok munkakapcsolatban a DVTK csapatával. Nagyon sokat küzdöttünk együtt is és én is azért, hogy egyedi mezük legyen. Hol német, hol cseh, hol olasz vezetőket kellett meggyőznünk, hogy a Diósgyőr tradicionális klubként önálló kollekciót érdemel” – mondta a diósgyőri szerelésről, de arra már nem kérdezett vissza az Origo, hogy akkor – más színekkel ugyan, de – miért lett ugyanolyan a dressz, mint a Haladásé.

A Diósgyőr is Mészáros Lőrinc gúnyájába bújik

A Diósgyőr is Mészáros Lőrinc gúnyájába bújik Rég láttunk annyira népszerű sportmárkát, mint Mészáros Lőrinc 2Rule nevű márkája, ami napok alatt a legkapósabb márka lett a magyar labdarúgásban. A játékosok csak úgy tépik le magukról a Nike, meg Adidas mezeket, a kínai piacon valószínűleg mér kétségbeesetten keresik a 2Rule sablonokat, hogy ki tudják majd elégíteni a hamisított ruhákra vágyók igényeit.

 • Mindössze a termékek nagyjából harmada készül itthon, de Kővári Ágnes szerint ez 90 százalékra növelhető.
 • Az alapanyagot Kínából, Törökországból és Olaszországból hozzuk. Pontosan ugyanúgy, mint ahogyan azt a nagy brandek teszik. Azonban az, hogy az alapanyag Kínából érkezik, nem azt jelenti, hogy maga a termék kínai lesz.Egész egyszerűen nincs itthon megfelelő alapanyag, a textilgyártás megszűnt Magyarországon. A kínai vagy olasz anyag a mi igényeinkre szabva érkezik meg, és az általunk tervezett színösszeállítások szerint festik.
 • A munkafolyamatok közül a tervezés, technikai kivitelezés teljesen, a varrás és a szabás nagy részben itthon történik Kővári szavai szerint. Illetve a brand építése és a csomagolás Magyarországon történik, “bizonyos sportágakban a nyersanyag egy része itthon kapja meg a színeket.”
 • Az interjúból is kiderült, hogy hazai textilipar híján nehéz magyar gyártásról beszélni. “Az alapanyagot Kínából, Törökországból és Olaszországból hozzuk. Pontosan ugyanúgy, mint ahogyan azt a nagy brandek teszik. Azonban az, hogy az alapanyag Kínából érkezik, nem azt jelenti, hogy maga a termék kínai lesz. Egész egyszerűen nincs itthon megfelelő alapanyag, a textilgyártás megszűnt Magyarországon. A kínai vagy olasz anyag a mi igényeinkre szabva érkezik meg, és az általunk tervezett színösszeállítások szerint festik.”
 • Négy hazai partnerrel, egy szegedi varrodával, egy bátonyterenyei, egy budapesti beszállítóval, és a szombathelyi Styl Ruhagyárral szerződtek eddig.
 • A szegedi varrodáról azt mondta Kővári, hogy „évek óta a legnagyobb márkáknak gyárt olyan technológiával, amely világszinten kiemelkedő. Most már a Magyar Sportmárka Zrt. is szerződött velük, 250 varrónő segít megvalósítani az álmainkat.”

A vívószövetség szerint nem verte át senki Szilágyi Áront, csak nem kellően tájékoztatták

A vívószövetség szerint nem verte át senki Szilágyi Áront, csak nem kellően tájékoztatták A Magyar Vívó Szövetség (MVSZ) közleményben sajnálkozik, hogy félretájékoztatták Szilágyi Áront, a londoni és riói olimpia kardvívó aranyérmesét. Az M4 sportcsatorna “Kisbajnok” című műsorában az olimpikon a Magyar Vívó Szövetség képviseletében szerepelt.

 • Eddig mindenki a három NB I-es futballcsapatról beszélt a 2Rule kapcsán, azonban kosárlabdában, kézilabdában, vívásban is szeretnének bemutatkozni, a Vasas SC már a márkát választotta, az összes szakosztálya számára gyártani fognak. Arról azonban mindenkit megnyugtatott, hogy a 2020-as tokiói nyári olimpián és paralimpián a magyar csapat nem 2Rule kollekcióban szerepel majd.
 • A 2Rule webshopja és márkaboltja augusztus végén, szeptember elején egy kampánnyal indul, a bolt felbukkanásáról írtunk már.

Megtaláltuk a 2Rule első márkaboltját

Megtaláltuk a 2Rule első márkaboltját Elkezdték kialakítani a 2Rule márkaboltját a Váci úton, a cégér már ott díszeleg a Promenad Gardens irodaház aljában helyet kapó üzlet bejárata felett. Egyelőre csak a márkajelzés mutat irányt, a bolt még koránt sincs kész, a magyar asszonyok által varrt mezekből nem találtunk egyet sem, de az látszik, hogy a helyiség elég nagy lesz.