Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Szilágyi Áron is az Európa-bajnok kajakos Tóth Róbert életmentő műtétjére gyűjt pénzt

Szilágyi Áron is az Európa-bajnok kajakos Tóth Róbert életmentő műtétjére gyűjt pénzt

Szilágyi Áron is csatlakozott ahhoz a pénzgyűjtő akcióhoz, amiben a korábbi Európa-bajnok volt kajakozó, Tóth Róbert életmentő beavatkozására gyűjtenek, akit a rák egy ritka fajtája támadott meg, és Magyarországon nincs lehetőség a kezelésére. Tóthnak a műtéthet hatmillió forintot kell összegyűjtenie.

Életmentő beavatkozásra gyűjt az Európa-bajnok magyar kajakos

Életmentő beavatkozásra gyűjt az Európa-bajnok magyar kajakos A rák ritka fajtája támadta meg Tóth Róbert többszörös magyar bajnok szervezetét. Az életét megmentő kezelésre csak külföldön van lehetőség, amelynek ára csaknem hatmillió forint. Speciális kezelésre szorul a 28 éves Tóth Róbert, korábbi U23-as ifjúsági Európa-bajnok.

Az olimpiai és világbajnok magyar kardozó a 2018-as vébén használt kardját ajánlotta fel árverésre, a liciten a legtöbbet fizetőnek személyesen adja át a sporteszközt, amit dedikál is.

Szilágyi Áron

Életmentő beavatkozásra gyűjtünk! Segítsük közösen Tóth Róbert, többszörös magyar bajnok kajakos felépülését súlyos betegségéből! Árverésre bocsátom a világbajnokságon használt kardomat, melyet…

A licit jelenleg 63 ezer forintnál jár, ezen a héten csütörtökig gyűjtik a felajánlásokat.