Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Összeomlott a lehetséges büntetéstől a VV Fanni-gyilkosság gyanúsítottja

Összeomlott a lehetséges büntetéstől a VV Fanni-gyilkosság gyanúsítottja

A gyilkosság vádja, és az azért kapható tizenöt vagy annál is többévnyi idő lehetősége sokkolta a férfit.

Pár év börtönbüntetésre lélekben már felkészült, de hogy gyilkossággal vádolják, és évtizedeket tölhet rácsok mögött, arra nem. VV Fanni meggyilkolásával gyanúsított férfi az újságokból értesült a lehetséges vádról – írja a Bors.

Tavaly, november vége óta előzetes letartóztatásban ül az a dunaújvárosi vállalkozó, akit az egykori valóságshow-szereplő, VV Fanni meggyilkolásával gyanúsítanak. B. László a letartóztatása napjától újságokból és a tévéből informálódik ügye alakulásáról, így arról is: a rendőrség annyi bizonyítékot gyűjtött össze, hogy emberölés miatt az ügyészség akár holttest nélkül is vádat emelhet ellene.

A lap a gyanúsított családjától megtudta, hogy B. László teljesen összeomlott a hír hallatán. Értesülésük szerint a személyi szabadság megsértése miatt kiszabható maximum ötéves börtönbüntetésbe már belenyugodott, és felkészült rá lelkileg, de a gyilkosság vádja, és az azért kapható tizenöt vagy annál is többévnyi idő lehetősége sokkolta.