Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Orbán Viktor azzal büszkélkedik, hogy tőle bárki kérdezhet bármit

Orbán Viktor azzal büszkélkedik, hogy tőle bárki kérdezhet bármit

A belga szélsőjobbos diákvezér Dries Van Langenhove videót töltött fel diákszervezete látogatásáról Tusnádfürdőn, ahol egészen különleges dolog történt: a férfi kötetlenül beszélgethetett delegációja vezetőjeként pár percet Orbán Viktorral! Ez olyan dolog, amit nem a Fideszből élő magyar újságíró például már évek óta nem tehet meg, de persze a magát amúgy nem belgának, hanem flamandnak valló férfi sem izzasztotta meg különösebben az angolul társalgó miniszterelnököt. Pár fontos dolgot viszont megtudhattunk tőle, miután Van Langenhove óriásit rajongott Orbán világmegváltó beszédéért:

  • A beszéde egyfajta kombinációja volt a politikának és a szórakoztatóiparnak.
  • Ez a politika legősibb formája, hiszen bárki, aki ott ült, kérdezhetett bármit, és ez nagyon jó.
  • A belgáknak azt javasolja, ébredjenek fel gyorsan a bevándorlás kérdésében, mert minden nemzet megkapja, amit megérdemel.
  • Amúgy Belgium flamand része az, ami működik.
  • Ha változást akar Belgium, álljon fel, és harcoljon!

Az interjú nem Orbántól származó részében a fiatal férfi azt ecsetelte, milyen fantasztikusan csinálja a dolgokat Orbán.