Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Marco Rossi is elérzékenyült a Bozsik Stadion utolsó meccsén

Marco Rossi is elérzékenyült a Bozsik Stadion utolsó meccsén

Marco Rossi a magyar labdarúgó válogatott jelenlegi kapitánya a Honvéd utóbbi éveinek legsikeresebb edzője, a csapat vele érte el a 2016/2127-es szezonban a legutóbbi bajnoki címét.

Marco Rossi

Nagyon magukkal ragadtak az érzelmek tegnap a Bozsik Stadionban. Szeretném megköszönni mindazt a szeretetet, amit kapok Tőletek. A feleségem el is sírta magát örömében a meghatódottságtól, ez pedig…

Augusztus 5-én vasárnap ő is kilátogatott a Bozsik Stadionba, hogy megnézze a legendás épületben játszott utolsó tétmeccset. A Honvéd ettől a héttől kezdve nem a saját pályáján játszik, az MTK stadionjába költöznek át egy időre, a közel nyolcvan éves stadiont pedig lebontják, ami mellett Puskás Öcsi felnőtt, és ami a hazai stadionja volt végig a magyarországi karrierje alatt.

A vasárnapi, Paks elleni meccs nem az utolsó meccs volt a stadionban, csak az utolsó tétmérkőzés. Az történt ugyanis, hogy a stadion bontását novemberig meg sem kezdik, mert nem zárult le a közbeszerzés, viszont a Honvéd már megkötötte a szerződést az MTK-val, így a következő fordulóban már ott kell játszania a csapatnak. Októberben tartanak majd egy hivatalos búcsúmérkőzés a stadionban.

A Paks elleni mérkőzésre kilátogató Rossit a szurkolók megtapsolták, valamint a nevét is többször skandálták a meccs alatt.