Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Koncertjén akarták leszúrni Pásztor Annát

Koncertjén akarták leszúrni Pásztor Annát

A Budapest Parkban tartott koncert előtt vettek őrizetbe egy férfit, aki kést rejtett a cipőjébe.

Az Anna & the Barbies pénteki, Budapest Parkban tartott koncertje előtt a rendőrök egy fiatalembert őrizetbe vettek, mert a cipőjébe rejtett késsel akarta megszúrni a zenekar frontemberét, Pásztor Annát. Az énekesnő, a biztonsági emberek szervezett közbelépésének köszönhetően, sértetlenül megúszta a koncertet – írja a Blikk.

– Bár többen mondták, hogy várjak, amíg lehiggadok, de én nem nagyon akarok lehiggadni. (…) Az a helyzet, hogy tegnap egy úriember úgy gondolta, eljön a parkba, a cipőjébe rejt egy kést, és szeretett volna megszurkálni. Erről értesített is, körülbelül egy éven keresztül írogatott nekem, hogy mennyire szeret, és hogy a szerelmét így fogja beteljesíteni – mondta Pásztor Anna, a kétgyermekes édesanya, aki párjával együtt hiába kérte az illetőt, hagyja békén, rajongója nem szállt le róla és tovább zaklatta.

A férfit fénykép alapján találták meg az intézmény biztonsági emberei az ötezer néző között, majd átadták a rendőröknek, akik 72 órára őrizetbe vették.

A BRFK sajtóosztájától a lap úgy értesült, hogy zaklatás vétsége miatt gyanúsítottként már kihallgatták. Jelenleg is őrizetben van, s időközben a rendőrök az illetékes ügyészségnek előterjesztést tettek. Már indítványozták az előzetes letartóztatását.