Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Egyre többen olvassák a Zoom.hu-t

Egyre többen olvassák a Zoom.hu-t

A Google Analytics adatai szerint nagyjából 1,9 millió, a Gemius OLA adatai alapján több mint 1,2 millió ember olvasta a Zoom.hu-t 2018 júliusában. A forró időjárás és a nyári uborkaszezon ellenére az újság ezzel az eredménnyel a harmadik legjobb hónapját érte el ebben az évben (első helyen a májusi rekordhónap zárt, azt követte a választási véghajrá áprilisa).

Az 1,21 millió valódi felhasználóval a Zoom.hu többek közt lehagyta a Bors napilap online változatát (1,05 millió egyedi felhasználó), a Velvet.hu-t (1,06 millió), a Portfolio.hu-t (1,12 millió) és a Szeretlekmagyarorszag.hu-t (1,19 millió); és közel került például a Nemzetisport.hu-hoz (1,27 millió), a Napi.hu-hoz (1,5 millió) vagy a 444.hu-hoz (1,58 millió).

A Zoom.hu Magyarország egyik legfiatalabb hírportálja most lett egyéves. A tavalyi elsőként auditált teljes hónapjában, a 2017 augusztusában mért eredményhez képest az idei júliusi látogatottsága pont 100%-os emelkedést jelent.