Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Bírálta a 2rule-t, mennie kellett a TV2-csoporttól

Bírálta a 2rule-t, mennie kellett a TV2-csoporttól

Kele Jánossal nem hosszabbítják meg szakkommentátori szerződését, miután beszólt a friss magyar, kormányhoz közeli sportruházati márkának. 

Nem hosszabbít szerződést a TV2 csoport a foci-blogger Kele Jánossal, aki a Spíller tévén volt az elmúlt 2 évben a Premier Legaue közvetítések szakkommentátora – írja a Mérce. Kele Facebook posztjában azt írja, hogy bár nem volt élő szerződése eddig jól haladtak a tárgyalások a Spíler Tv-vel a folytatásról. Most mégis indoklás nélkül közölték vele, nem tartanak igényt a szolgáltatásaira, így 2 év után távoznia a kell szakkommentátori pozícióból.

Kele korábban több Facebook posztban ment neki a 2rulenak, és az azt védő Szöllősi Györgynek, a Nemzeti Sport főszerkesztőjének, aki a 2rulet is tulajdonoló Mészáros Lőrinc alkalmazottja. Kele akkor azt írta, hogy nem igaz, hogy nem próbálkoztak más magyar sportszermárkák az elmúlt évtizedekben, csak azok nem kaptak akkora hátszelet.

Mint korábban megírtuk a Mészáros Lőrinc által felkarolt márka nagy lépésekkel halad a piac meghódítása felé, s első üzletének kialakítása is folyik már a Váci úton.

Megtaláltuk a 2Rule első márkaboltját

Megtaláltuk a 2Rule első márkaboltját Elkezdték kialakítani a 2Rule márkaboltját a Váci úton, a cégér már ott díszeleg a Promenad Gardens irodaház aljában helyet kapó üzlet bejárata felett. Egyelőre csak a márkajelzés mutat irányt, a bolt még koránt sincs kész, a magyar asszonyok által varrt mezekből nem találtunk egyet sem, de az látszik, hogy a helyiség elég nagy lesz.