Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Penetráns pénisz probléma: a centijei miatt többször hagyta el a férfit barátnője

Penetráns pénisz probléma: a centijei miatt többször hagyta el a férfit barátnője

Egy brit pár öt éven keresztül folytatott se veled, se nélküled kapcsolatot csupán csak azért, mert a férfi méretei fájdalmasan nagyok. 

Az európai átlagos falloszméret 13.1 centiméter, persze erekció közben. Csupán csak keveseknek adatik meg, hogy az alezredes elérje mondjuk a 16 cm-t, de hát akinek az egyik lába rövidebb, annak a hosszabb a másik -szokták mondani.

Sokan úgy goldják, hogy Purnhubon látott méretek irigylésre méltók, egy “olyat” előpattintunk a gatyánkból és a csaj az orgazmustól már át is kaparja magát a szomszédba a falon keresztül. Nos, Sophie Jones és Tom Weston története pont az ellenkezőjéről mesél. A lány ugyanis nem bírta fizikailag elviselni barátja 21 centiméteres tüzérségi ágyúját.

Sophie elmondása szerint ex-barátja figyelmeztette őt, hogy nem kicsi a szerszáma, ő viszont az elején ezt nem tudta elhinni. Azoban, amikor Tom elővette az excaliburt a nadrágjából, Sophie csak annyit tudott reagálni:

“Ó te büdös jóisten!”

S mint kiderült, ez a reakció még csak a lankadt állapotra érkezett. A lány elmondása szerint Tom cucca nem csak hosszú, hanem vastag is, nagyon vastag, ami számára csak tovább fokozta a kényelmetlenséget. Ámbár, az első alkalom nagyszerű volt, hamar rá kellett jönniük, hogy egy ekkora péniszt nem lehet csak úgy használni, emiatt az együttléteik nehezebbé váltak. Elmondása szerint többször is volt példa arra, hogy abba kellett hagyniuk a közösülét, mivel Tom kicsi Tomija egy rossz lökéssel hatalmas fájdalmat okozhat a lánynak.

Tom és Sophie. Forrás: The Sun

Emiatt Tom folyamatosan attól tartott, hogy a közösülés hevében egy rossz mozdulattal árthat Sophienak, aki pedig emiatt nem kapta meg azt a tempót, azt az intenzitást, amit szeretett volna. Egyre többet veszekedtek, aminek az lett vége, hogy szakítottak. Öt éven belül többször is.

Sophie szerint azok a nők, akik arról áradoznak, hogy a nagy pénisz mennyire jó, még nem találkoztak tényleg nagy, Tom-méretűvel.

Viszont azt is elismerte, hogy Tom után nagyon nehéz visszaállni a normál, vagy éppen kisebb méretű eszközzel dolgozik, talán ez is volt az indok, hogy többször visszafogatta a lándzsával muzsikáló férfit.

(Via The Sun)