Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kézitáskával pofozta fel a nagymama az autótolvajokat

Kézitáskával pofozta fel a nagymama az autótolvajokat

Tíz kemény nagymamából kilenc nem olyan kemény nagyi, mint az az 55 éves birminghami idős hölgy, aki nem hagyta, hogy ellopják a kocsiját, hanem megvétte azt pár táskával kiosztott csicskalángossal. 

A bátor nagyi teljesítményét egy biztonsági kamera is rögzítette. A felvételen látható, amint az idős hölgy megérkezik a házához kékszínű Audi Q3-as gépjárművével, majd kiszáll, és megpróbál bejutni a lakásába. Ekkor bukkan fel a két maszkos fiatal, hátulról megragadják a nagymamát, kitépik a kezéből a kulcsait, majd a gépjárműhöz sietnek.

A nagymama ezt nem hagyta annyiban, utánuk rohant, s amíg az egyik megpróbálta a vélhetőleg számos kulcsot tartalmazó csomón megtudni, melyik nyitja a kocsit, addig a másikat istentelenül meggyepálta az autó tulajdonosa, az 55 éves hölgy. Mivel autótolvaj hősünk nem állta a nagyi makarenkói pofonjait, elemenekült. Látván ezt, meg közeledő szomszédot, a társának is inába szállt a bátorsága, így ő is felkapta a nyúlcipőt.

(The Sun)