Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

2Rule-átok: kilenc meccs, nulla győzelem eddig a világ legjobb mezének mérlege

2Rule-átok: kilenc meccs, nulla győzelem eddig a világ legjobb mezének mérlege

Nem mintha bármit is befolyásolhatna ezen a szinten egy mezmárka, azért mi mégis vagyunk olyan rosszindulatúak, hogy megnéztük, hogy áll az a három NB I-es csapat, ami úgy érezte, időben csatlakozik a 2Rule márka világhódító útjához. A Világ Legjobb Bajnokságából eddig három forduló ment le, a 2Rule-os csapatok pedig összesen három pontot tudtak szerezni. Az a hármat viszont demokratikusan elosztották, ugyanis a Felcsút, a Diósgyőr és a Haladás is egy-egy döntetlent, illetve két vereséget húzott be eddig (a dolgot árnyalja, hogy a Felcsút és a Diósgyőr egymás ellen ikszelt le).

Ezzel a Felcsút nyolcadik, a Haladás kilencedik, a DVTK pedig a tizenegyedik.

A 2Rule-mezeket viselő három csapat mellé a Paks tudott csatlakozni egy ponttal, alulmúlni pedig a 0 pontot szerzett, cserébe már 19 légióst a keretében tudó Kisvárda tudja őket. Hárman összesen 11 gólt tudtak szerezni (a leggyengébb a Diósgyőr a maga két góljával, természetesen a Felcsút ellen), közben 21-et kaptak.

Jelentsük ki, már egy ország várja remegő térdekkel, mikor fog az épp márkaboltot építő 2Rule szakadás és kormányzati támogatás után NB I-es győzelmet is a márka mögött tudni, de pozitívnak kell maradni, hiszen a szintén 2Rule-ban feszítő Vasas győzelemmel kezdte az NB II-t, tehát csak a legmagasabb szinten létezik ez az átok, ráadásul a Tiszakécske is megkapja a lendületes formákat és vagány színeket!

Az NB I-et egyébként a Fradi és a Budapest Honvéd vezeti 9 ponttal, de egyelőre száz százalékos a Videoton is, ami a jövő heti BL-selejtezője miatt elhalasztotta Mezőkövesd elleni meccsét. A doboóra így a hétpontos Debrecen fért még fel. A teljes tabellát ide kattintva nézheti meg.