Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Meghalt egy kisfiú, mert összetévesztette az apja drogját a gabonapehellyel

Meghalt egy kisfiú, mert összetévesztette az apja drogját a gabonapehellyel

Meghalt egy 8 éves gyermek csak mert összekeverte édesapja metamfetamin tipusú kábítószerét a szokásos, reggelire fogyasztott gabonapehellyel. A halálos adag többszörösét kapta a kisfiú. 

A halálos adag 180 szorosát vette be az Indianában élő nyolc éves Curtis Collman, aki véletlenül összetévesztette az apja drogját a szimpla gabonapehellyel.

A fiú apja, idősebb, 41 éves Curtis Collman délután vette észre fián, hogy rendkívül beteg. Úgy gondolta, hogy elég, ha dadát hív hozzá, ezért egy barátját kérte meg, hogy nézzen rá a fiúra. Amikor azonban a nő azt tanácsolta, hogy fel kellene hívniuk az a 911-et, a férfi határozottan megtiltotta azt. A tiltás ellenére a nő mégis megpróbált segítséget hívni, ám Collman kitépte a kezéből a telefont, majd azt ordította, hogy nem megy vissza a börtönbe.

Ezt követően lőfegyverrel is megfenyegette ismerősét: megöli a fiút, a nőt, majd magát.

A beszámolók szerint a fenyegetést követően Collman felkapta a fiát, majd a szülei házához sietett, ám ott sem talált megértést, ezért gyermekét a nagyszüleire hagyva elmenekült A halottkémtől származó információk szerint fiatal fiú több grammot emésztett meg az anfetaminból, így hiába hívtak segítséget a nagyszülők, lehetetlen volt megmenteni.

Az idősebb Collmant hamar elkapta a rendőrség, hanyagságból elkövetett emberölés, lopás és halálos fenyegetés vádjaival áll bíróság ellé. Mindemellett felelősségre vonják egy 2006-os szexuális zaklatással kapcsolatot ügyéért, ami miatt az amerikai törvények szerint regisztrálni kellett volna magát szexuális bűnözőként.

Az idősebb Collman a szülei lakásában várhatja meg a tárgyalást, de az információk szerint a helyi megyei bíróság mindent megtesz annak érdekében, hogy rács mögött maradjon.

(Huffingtonpost)

A borítóképen a 41 éves Curtis Gilbert Collman. Kép forrása: Jackson County Sheriff’s Office