Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Már a visszatérését tervezi Kálmán Olga?

Már a visszatérését tervezi Kálmán Olga?

Sejtelmes bejegyzést osztott meg a Facebookon Kálmán Olga, amikor egy autóban utazós szelfit lőtt, és azt írta alá: “Most még úton, egyik helyről a másikra. Gyertek velem!”

Kálmán Olga Hivatalos oldala

Kedves Mindenki! Most még úton, egyik helyről a másikra. Gyertek velem! #kalmanolga

Titokzatos közlése ugyan egyelőre nem engedi sejtetni, hogy milyen új tervei vannak, ám azt már előre közölte, miután a héten a HírTV-nél zajló hatalomátvétel nyomán az elsők között mondtak fel neki, hogy: rövidesen újra találkozik a nézőkkel. Erről itt írtunk bővebben:

Kálmán Olga: Rövidesen újra találkozom a nézőkkel

Kálmán Olga: Rövidesen újra találkozom a nézőkkel Az Egyenesen műsorvezetőjét kérdeztük az állománygyűlés után a Hír TV székházánál. “A felmondási időmet töltöm, így a cég ügyeivel kapcsolatban nyilatkozni senkinek semmit nem tudok” – mondta újságírók kérdésére válaszolva Kálmán Olga nem sokkal azután, hogy a csatornánál bemutatkozott az új vezetés.

Arról a Zoom.hu is írt, hogy alig fél nappal a HírTV átvétele és Kálmán Olga valamint számos más műsorkészítő kirúgása után alig néhány órával, Kálmán Olga Egyenesen című műsorának 19 órakor kezdődő műsorának esti sávjában már egy egészen más hangvételű műsort láthattak a HírTV nézői. A műsorvezetőt, Földi-Kovács Andreát – aki volt már HírTV-s, csak éppen a G-nap előtt – a Mészáros Lőrinc-féle kormánypárti csatorna, az Echo TV “kölcsönözte”, a műsor első vendége pedig a Fidesz frakcióvezetője, Kocsis Máté volt. Ám kiderült, hogy az első “új műsor” a korábbi 50-51 ezres nézettségnél

bő 20 százalékkal kevesebb, csupán 39640 nézőt vonzott – az ő jó részük is minden bizonnyal “katasztrófatzurista” volt.

Borítókép: Kálmán Olga távozik a HírTV épületéből / Forrás: Zoom.hu