Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Weisz Fanni anyja: Mit érzett, amikor kikapcsolta egy siket porszívóját, és nevetett azon, hogy ezt nem hallja a kislányom?

Weisz Fanni anyja: Mit érzett, amikor kikapcsolta egy siket porszívóját, és nevetett azon, hogy ezt nem hallja a kislányom?

A Bors fedezte fel Weisz Fanni anyjának kifakadását, mivel szerinte lányát csak kihasználja, ráadásul megalázza leendő férje. Léránt Ágnest annyira kizárta életéből a siket modellt, hogy már eljegyzésének híréről is csak az újságokból értesült, de most állítólag jogi útra akarja terelni valahogy a dolgot. Bár abba nem avatta be a világot, pontosan hogy akarja megakadályozni, hogy felnőtt lánya hozzá menjen valakihez feleségül, a levélben több különösen érdekes rész is van:

“Mit érez, amikor látja, hogy a kislányom csont-sovány? Mit érzett akkor, amikor belökte a kislányomat orvul, hátulról egy medencébe, és mindezt megosztotta Facebook-oldalán? Mit érzett, amikor kikapcsolta egy siket porszívóját, és nevetett azon, hogy ezt nem hallja a kislányom? Miért nyilatkozza, ha halló lesz közös gyermekük, akkor majd Fannit háta mögött kibeszélik?”

– áll többek közt a levélben, ami szerint a férfi amúgy szép lassan csődbe is viszi lánya cégét. A teljes levél itt olvasható el.