Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Puzsér: „Ha meg akar szabadulni tőlem a Hír TV, akkor rúgjanak ki”

Puzsér: „Ha meg akar szabadulni tőlem a Hír TV, akkor rúgjanak ki”

„Ebből egy szó sem igaz – reagált a Zoom.hu-nak Puzsér Róbert a 888.hu értesülésére, miszerint az eddig a HírTV-n műsort vezető Puzsér a csatornánál történt hatalomváltás után távozik, és valamilyen formában az azonnali.hu-n folytatja – annál az ellenzéki portálnál, melybe nemrég az LMP-s Ungár Péter szállt be befektetőként.

Puzsér azt mondta: „Ne a lakájmédiájukon keresztül terjesszenek dezinformációkat arról, hová megyek, mit csinálok, mikor még a HírTV-nél vagyok.” A tévécsatornára utalva hozzátette: ő nem fog magától felmondani, „ha meg akarnak szabadulni tőlem, akkor rúgjanak ki.”

A Zoom.hu közben megkereste az Azonnali szerkesztőségét is a hírrel, és Bukovics Martin főszerkesztő annyit válaszolt kérdésünkre – meg nem erősítve, igaz nem is cáfolva a 888.hu írását -, hogy “ha a jövőben Puzsér Róbert küld nekünk egy jó cikket, azt is örömmel közöljük majd az Azonnalin”. Erről itt írtunk bővebben:

Örömmel vár írásokat az Azonnali a HírTV-t elhagyó Puzsértól

Örömmel vár írásokat az Azonnali a HírTV-t elhagyó Puzsértól Ha a jövőben Puzsér Róbert küld nekünk egy jó cikket, azt is örömmel közöljük majd az Azonnalin – írta a Zoom.hu megkeresésére a portál főszerkesztője, Bukovics Martin.

Borítókép: Puzsér Róbert / Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv