Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Örömmel vár írásokat az Azonnali a HírTV-t elhagyó Puzsértól

Örömmel vár írásokat az Azonnali a HírTV-t elhagyó Puzsértól

Ha a jövőben Puzsér Róbert küld nekünk egy jó cikket, azt is örömmel közöljük majd az Azonnalin – írta a Zoom.hu megkeresésére a portál főszerkesztője, Bukovics Martin. Ezzel ugyan nem erősítette meg, igaz nem is cáfolta a 888.hu értesülését, miszerint az eddig a HírTV-n műsort vezető Puzsér a csatornánál történt hatalomváltás után távozik, és valamilyen formában az azonnali.hu-n folytatja – annál az ellenzéki portálnál, melybe nemrég az LMP-s Ungár Péter szállt be befektetőként.

Bukovics Martin főszerkesztő válaszában amúgy megjegyezte: “az Azonnali minden olyan szerzőtől örömmel közöl írásokat, aki megtisztel minket azzal, hogy küld nekünk egy jó cikket. Büszkék vagyunk, hogy az Azonnali alapítása, vagyis 2017 júniusa óta Techet Pétertől Schiffer Andrásig, György Pétertől Böcskei Balázsig, Fekete Balázstól Gregor Gysin át Dieter Steinig több mint hatvan vendégszerző írásait közölhettük.”

Borítókép: Puzsér Róbert / Fotó: HírTV