Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Megtaláltuk a 2Rule első márkaboltját

Megtaláltuk a 2Rule első márkaboltját

Elkezdték kialakítani a 2Rule márkaboltját a Váci úton, a cégér már ott díszeleg a Promenad Gardens irodaház aljában helyet kapó üzlet bejárata felett.

Fotó: Ivándi-Szabó Balázs

Egyelőre csak a márkajelzés mutat irányt, a bolt még koránt sincs kész, a magyar asszonyok által varrt mezekből nem találtunk egyet sem, de az látszik, hogy a helyiség elég nagy lesz. Jutna hely egy varrodának is. A helyszínen dolgozó munkások nem adhattak felvilágosítást, így nem is tudtuk meg, hogy mikorra kell készen lenniük, vagy, hogy pontosan milyen termékeket lehet majd itt kapni. A honlapra sajnos továbbra sem számíthatunk.

Fotó: Ivándi-Szabó Balázs

Tegnap derült ki, hogy új kézbe került a Promenad Gardens irodaház, 2018. augusztus 1-jén az ERSTE Ingatlan Alap vásárolta meg a fejlesztő Horizon Developmenttől.

A Cushman & Wakefield legutóbbi tanulmánya szerint a Váci úti irodafolyosó ‘A’ kategóriás épületeinél 15,25 euró körül lesz a bérleti díj négyzetméterenként havonta. A Promenad Gardens 97 százalékát már kiadták, olyan bérlők költöznek majd be, mint a Celanese és a Citibank. Vagy a 2Rule.

A Portfólió számításai szerint a komplett irodaház értéke 70-80 millió euró körül lehet.

Fotó: Ivándi-Szabó Balázs