Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.
18
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

Már kocsmában is kapható a vaginasör!

Már kocsmában is kapható a vaginasör!
  • 2018. augusztus 3., 7:57

Július vége óta a lengyelországi Katovice népe van olyan szerencsés, hogy kedvenc vendéglátóipari egységében is megkóstolhatja fehérnemű modellek alkohollal kevert nedűit. Ez lenne a férfi mennyország?

A modellek hüvelyében található tejsavbaktériumot laborítóriumi körülmények között nyerik ki, nem kell kérem semmi tisztátalanra gondolni, ezt keverik aztán malátával, komlóval, vízzel és sörélesztővel.

A terméket a “The Order of Yoni” lengyel sörgyártó cég dobta piacra, ami magyarra Joni rendjeként fordítandó. Ebből a Joni a női nemiszerv szanszkrit megfelelője.

Az italnak pedig távolról sincs punci íze. Maga a tudat izgató, legalábbis azok szerint akik vásárolják. Sőt:

“Nyilván kíváncsiságból az ember kipróbálja majd, de mivel annyiba kerül, mint egy márkásabb üveg bor, nem igazán lehet rászokni. Főleg, hogy az ízében semmi különleges sincs!”

mondta el az egyik első vásárló, Grzegorz Majewski.

Pedig a cég hathatós marketinggel támogatja meg a terméket:

Képzeld magad elé álmaid nőjét, vágyad tárgyát. Az érzékiességét, a szenvedélyességét. És most minden ilyen gondolatod öleld magadhoz és tedd egy üveg sörbe zárva.

Vagy hogy A söröd titka a vaginájában nyugszik.

Na jó, de attól ez még csak puncisör!

(Mirror/ borítókép: MTI Fotó, Marjai János)