Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Péniszét használta ablaktörlőként, rémálommá vált a két nő nyaralása

Péniszét használta ablaktörlőként, rémálommá vált a két nő nyaralása
  • 2018. augusztus 3., 10:18

Épp egy gyors ebédért állt meg az angliai Redcarban anya és lánya, hogy aztán azt a tengerparton, a hullámok zúgásának megnyugtató hangjával fogyasszák el, amikor valaki egy péniszt vágott kocsijuk szélvédőjéhez.

Nem ez az a látvány, amit egy finom fish&chips alatt elképzel magának az ember.

Az édesanya felháborodottan mesélte a bíróságnak, mennyire elment egy életre a kedve kedvenc ételétől, mikor a hajnalig tivornyázó 44 éves John Henson szétmindenzve jó ötletnek találta, hogy felmásszon a motorháztetőre és péniszével letörölgesse a bent ülő hölgyek szeme láttára az ablakra ragadt bogarakat.

“Próbáltam megdobálni a krumplimmal, de rá se hederített csinálta tovább az udorító dolgait”

Mikor aztán megunta, a riadt nőkhöz a lehúzott hátsó ablakon keresztül próbált volna bemászni, de ez is hamvában holt ötletnek bizonyult. Végső elkeseredésében, és mivel a nők addigra felbátorodva szidták és próbálták elkergetni, letolta a gatyáját és odacsinált az autó mellé.

“Gyakran megyünk a városba fish and chips-et enni és a tengerparton ülni. Ez a mi közös időnk… volt. Még jó, hogy ezúttal a pici lányomat, az unokát nem hoztuk!”

tette hozzá a lánya.

Mint kiderült Henson hajnali fél ötig verette egy helyi sztriptíz bárban, majd egyedül tovább ivott még reggel nyolcig. Ezután átruccant egy barátjához, akinél kokaint fogyasztottak. Így találkozott össze a hölgyekkel, meglehetősen kanosan.

A bíróságon azzal védekezett, hogy neház gyerekkora volt és 22 éves kora ót alkoholista.

A bíróság közmunkára és pénzbírságra ítélte.

(Metro / borítókép: Pexels)