Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Schmidt Mária szerint ami a Nyugatnak diktatúra, az a magyaroknak demokrácia

Schmidt Mária szerint ami a Nyugatnak diktatúra, az a magyaroknak demokrácia

“Demokratikus országban élünk, és egyetlen percre sem felejtettük el a demokrácia értékét” – írta a Le Monde internetes oldalán megjelent, az MTI által szemlézett írásában Schmidt Mária történész, a Terror Háza igazgatója egyben Orbán Viktor volt tanácsadója és többszörös egykori kormánybiztos.

“Felháborító, hogy egyesek hazug módon diktatúraként merészelik lefesteni a magyar demokráciát” –

állapította meg. Megjegyezte, “nincs szükségünk leckékre”, mégis kapunk az EU-tól, például akkor, amikor “a hangadó nyugati elit képviselői folyamatos ideológiai háborút vívnak ellenünk demokrácia fedőnéven”.

Demokrácia Fotó: Veres Viktor

“Soha senkit sem gyarmatosítottunk, tehát sohasem gyötört minket emiatt bűntudat, és kárpótlással sem tartozunk senkinek. Ha a nyugati országok úgy döntenek, hagyják, hogy elárasszák őket a migránsok, az az ő dolguk, és nekik kell viselniük a következményeket.” – migránsozott még egyet írása végén Schmidt Mária.

Borítókép: Schmidt Mária / MTI Fotó: Máthé Zoltán