Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hivatalosan is megvan a világ legtahóbb apja!

Hivatalosan is megvan a világ legtahóbb apja!
  • 2018. augusztus 2., 14:31

A gyermekek védelme érdekében rászállt a hatóság arra a kegyetlen YouTube apukára, aki a mondást felülírva, nem öt forintért az anyját, hanem nézettségért és a gyerekeit adta el…

A 29 éves Cordero James Brady igazán ötletesnek gondolta magát, mikor két kisgyerekének jégkrémébe is hashajtót kevert, hogy aztán másfél órával később levideózza és a netre is feltegye, ahogy sírnak és szenvednek a hasgörcstől.

Az “átverés” lényege az lett volna, ahogy rohannak a vécére a picik, azonban, mikor a fiú elpityeregte magát, hogy nagyon fáj a hasa, apja még gúnyt is űzött belőle:

“Csak nem elromlott valami a hasikádban?”

A nem csak poénja miatti véglény szülő ezután még a vécére is követte kamerájával szenvedő gyerekeit, hiába próbálták előtte becsukni az ajtót, legalább ilyen megalázó helyzetben ne videózza őket.

Brady egyébként elképesztő 5,6 millió követős csatornáját arra húzta fel, ahogy gyerekei szivatásáról tölt fel videókat. Ez már alapvetően egy igen gusztustalan dolog, de ezzel minden határon túlment.

A felvételt azóta letörölték, és a Clark megyei gyermekvédelmi szolgálat vizsgálja az ügyet.

Nem elég, hogy mindez kimeríti a gyermekbántalmazás fogalmát, arra tanítja a saját és rajtuk keresztül mások gyerekeit is, hogy egy jó poénért semmi sem drága. Pedig ha valahol húzódik határ, akkor az jóval ez előtt van.

(Metro / borítókép: YouTube)