Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

HírTV: 20%-os esést hozott az új Kálmán Olga műsora

HírTV: 20%-os esést hozott az új Kálmán Olga műsora

Jelentősen csökkent a HírTV nézőinek száma a csatorna feletti hatalomátvétel után abban a műsorsávban, ahol eddig a nézők a HírTV “visszafordításával” együtt távozott Kálmán Olga Egyenesen című műsorát láthatták.

Szerda este az Egyenesen helyett már a G-nap előtt sugárzott Magyarország élőben című műsor jelentkezett egy volt HírTV-s, most EchoTV-s műsorvezetővel. Az Index.hu által közölt nézettségi adatok szerint az új műsor a korábbi 50-51 ezres nézettségnél

bő 20 százalékkal kevesebb, csupán 39640 nézőt vonzott – az ő jó részük is minden bizonnyal “katasztrófatzurista” volt.

Az Index számaiból látszik az is, hogy a fél hetes híradó nézettsége érdemben nem változott, pár száz nézős eltérés volt csupán. A Kálmán Olga egykori műsorsávjában sugárzott, csökkent nézettségű új műsor egyébként már egészen más hangvételű volt, mint az Egyenesen. Erről itt írtunk bővebben:

Tort ültek a “megújult” HírTV-n Kálmán Olga egykori műsorsávjában

Tort ültek a “megújult” HírTV-n Kálmán Olga egykori műsorsávjában Nem okozott meglepetést, hogy alig fél nappal a HírTV átvétele és Kálmán Olga valamint számos más műsorkészítő kirúgása után alig néhány órával, Kálmán Olga Egyenesen című műsorának 19 órakor kezdődő műsorának esti sávjában már egy egészen más hangvételű műsort láthattak a HírTV nézői.

Közben a Zoom.hu kiderítette, hogy az egykori Nap TV felújított székházában kap helyet a HírTV a csatorna szerdai, jobboldali visszafoglalása után. Az ott dolgozók biztosra veszik, hogy Mészáros Lőrinchez kerül a HírTV, ami a jobboldali média zászlóshajója lesz. Minderről itt írtunk:

A Hír TV nemcsak az Echo székházát, hanem a szerepét is elfoglalja

A Hír TV nemcsak az Echo székházát, hanem a szerepét is elfoglalja Az egykori Nap TV felújított székházában kap helyet a Hír Tv a csatorna szerdai jobboldali visszafoglalása után. Az ott dolgozók biztosra veszik, hogy Mészáros Lőrinchez kerül a Hír Tv, ami a jobboldali média zászlóshajója lesz.

Borítókép: az új HírTV-s műsor vendége és műsorvezetője / Forrás: Zoom.hu