Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Együtt építi a falat kétéves kislányával kampányfilmjében a republikánus politikus

Együtt építi a falat kétéves kislányával kampányfilmjében a republikánus politikus

A floridai republikánus kormányzójelölt, Ron DeSantis kiadott egy 30 másodperces kampányfilmet, ami mellett nem lehet szó nélkül elmenni. Nem csak azért, mert ebbe a néhány másodpercbe többször is sikerült belesűrítenie Trump iránti határtalan rajongását, hanem mert a filmen kétéves gyermekével együtt építik „a” falat.

„Építsd a falat”– mondja DeSantis a kislányának, aki a színes kockákkal láthatólag boldogan elvolt a forgatás ideje alatt. Mindeközben a kormányzójelölt felesége narrálja a kisfilmet, betonkeménységűre lakkozott loknikkal, amelyben hangsúlyozza, hogy férje nagyszerű apa.

És még mielőtt levegőt vehetnénk már el is hangzik a következő erős mondat: „És akkor Mr. Trump azt mondta: Ki vagy rúgva” – a politikus nem bízza a véletlenre, kisfiának az elnök The Art of the Deal című 1987-es könyvéből olvassa fel az esti mesét. A Make America Great Again szlogen sem hiányozhatott a rövidfilmből: ezt szintén az alig kétéves kislányának próbálja megtanítani. Újszülött gyermekét pedig szintén MAGA feliratú rugdalózóba öltöztette.

Borítókép forrása: Carlos Barria/Reuters