Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Márki-Zay lett volna az Egyenesen vendége, de nem lesz

Márki-Zay lett volna az Egyenesen vendége, de nem lesz

„A Hírt TV-nél történt jelentős átalakulások miatt a ma esti 7 órás szereplés elmarad.” – ezt az üzenetet osztotta meg Hódmezővásárhely független polgármestere a Facebookon – szúrta ki a 168ora.hu. Vagyis Márki-Zay Péter lett volna az Egyenesen című politikai háttérműsor egyik szerda esti vendége.

A délelőtti HírTV-s hatalomátvétel, majd az azt követő tömeges elbocsátások után a felmondási idejét töltő Kálmán Olga egykori műsora, az Egyenesen jövője bizonytalanná vált. A műsor kora délutáni ismétlése helyett Orbán Viktor tusványosi monológját adta le az újra kormányközelivé pozicionált csatorna.

A Zoom.hu információi szerint viszont a műsor valamilyen formában folytatódni fog, sőt már meg is lehet Kálmán Olga utódja, méghozzá az EchoTV-s Földi-Kovács Andrea személyében. Ő annak az exhírszerző Földi Lászlónak a felesége, aki korábban a menekülteket segítő civileket „a háborús törvények” alapján „azonnal kiiktatható” szabotőröknek nevezte.

Borítókép: Márki-Zay Péter / Fotó: Ivándi-Szabó Balázs