Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Magyarország jobb hely lett, amióta itt van Arnold Schwarzenegger

Magyarország jobb hely lett, amióta itt van Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger július 30-án délután, a születésnapján érkezett Magyarországra, hogy megkezdje a Terminator hatodik részének forgatását, és ettől az egész ország kicsit jobb hely lett.

70 éves lett az ember, aki mindent elért, amit elérhetett

70 éves lett az ember, aki mindent elért, amit elérhetett Arnold Schwarzeneggert valószínűleg keveseknek kell bemutatni, a világ egyik legismertebb színészéről van szó, bár az ő esetében elég karcsú azt mondani, hogy színész. Hiszen bármibe is fogott az élete során, azt a számára elérhető legmagasabb szintig vitte, és nem csak a színészkedés volt ilyen.

A 71 éves akciólegenda nagyon közvetlen módon csatlakozott be hazánk vérkeringésébe, az első nyilvános észlelése egy XIII. kerületi konditeremben volt.

Amióta itt van, azóta csupa jó dolog történt Magyarországon, legalábbis, ha megnézzük a rendőrségi statisztikákat, az Országos Meteorológiai Szolgálat adatait vagy éppen a forint/euró árfolyam alakulását.

Sőt, azután, hogy Arnold Schwarzenegger megérkezett, Orbán Viktor elhagyta az országot, bár azt még szakértőink elemzik, hogy ez azért történt-e, mert megijedt a Terminatortól, vagy azért, mert ő is pontosan tudja, hogy biztos kezekben tudhatja a hazát, amíg ő nyaral.

Az adatok a bal oldali oszlopban a 2018. július 30-ai állapotot tükrözik, a jobb oldali oszlopban a július 31-i értékek találhatóak, illetve Orbán Viktor esetében az augusztus elsején reggel érvényben lévő.