Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Kálmán Olga: Rövidesen újra találkozom a nézőkkel

Kálmán Olga: Rövidesen újra találkozom a nézőkkel

Az Egyenesen műsorvezetőjét kérdeztük az állománygyűlés után a Hír TV székházánál.

“A felmondási időmet töltöm, így a cég ügyeivel kapcsolatban nyilatkozni senkinek semmit nem tudok”

– mondta újságírók kérdésére válaszolva Kálmán Olga nem sokkal azután, hogy a csatornánál bemutatkozott az új vezetés. Arra a felvetésre, hogy szerinte Simicska Lajos átverte-e őt, illetve a Hír TV dolgozóit, nem kívánt reagálni.

“Jó műsorokat kell csinálni, ennyi” – zárta rövidre.

Azt, hogy a ma esti Egyenesen adásra készül-e, nem árulta el, annyit közölt csupán: arra készül, hogy rövidesen találkoznak majd, mármint ő és a nézők.

Mint arról korábban beszámoltunk, elkezdődött az újratervezés a Hír TV-nél. A televízió munkatársait fél 11-re hívták össze állománygyűlésre. Arról, hogy Kálmán Olga, a Hír TV Egyenesen című politikai háttérműsorának vezetője lehet a Hír TV tulajdonosváltásának egyik első áldozata, a Zoom.hu is írt.

Információink szerint szerda este már nem is kerül adásba az Egyenesen. Ugyanakkor a hvg.hu úgy tudja, Kálmán Olga műsora megmaradhat valamilyen formában, csak éppen az Echo TV-nél dolgozó Horváth Károly kaphatja meg.