Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Hír TV: Kálmán Olga helyét már átvette Orbán Viktor

Hír TV: Kálmán Olga helyét már átvette Orbán Viktor

Javában folyik a hatalomátvétel a HírTV-nél: a Simicska Lajos által eladott csatorna újra kormányközelivé pozicionálásának látványos jele, hogy a szerda délelőtti állománygyűlés után jelenleg már felmondási idejét tölti a tévé egyik fő arca, Kálmán Olga, aki az Egyenesen című műsort vezette.

A Port.hu-n látható a Hír TV “aktuális” és valóban aktuális műsora.

Még szembetűnőbb példa a “visszakormánypártiasításra”, hogy szerda kora délután, amikor amúgy az Egyenesen előző napi adását ismételték volna, váratlanul a miniszterelnök tusványosi beszédét kezdték újra leadni, vagyis Kálmán olga helyét átvette Orbán Viktor. Mondjuk jelezték, hogy lesz műsorváltozás: a HírTV tudatta: “Kálmán Olga és Csintalan Sándor műsorait mától nem láthatják a Hír Televízió képernyőjén”. Ugyanakkor a hvg.hu úgy tudja, Kálmán Olga műsora megmaradhat valamilyen formában, csak éppen az Echo TV-nél dolgozó Horváth Károly kaphatja meg.

A HírTV-nél történt hatalomátvételről itt írtunk részletesen:

Megtörtént a hatalomátvétel a HírTV-nél: műsorok szűnnek meg, új vezérkar jön

Megtörtént a hatalomátvétel a HírTV-nél: műsorok szűnnek meg, új vezérkar jön Cikkünk folyamatosan frissül! Elkezdődött az újratervezés a HírTV-nél. Kálmán Olgával már biztosan távozik. A televízió munkatársait fél 11-re hívták össze állománygyűlésre. Arról, hogy Kálmán Olga, a HírTV Egyenesen című politikai háttérműsorának vezetője lehet a HírTV tulajdonosváltásának egyik első áldozata, a Zoom.hu is írt.