Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

„Egyedül gyengék és halkak, de együtt erősek és hangosak vagyunk”

„Egyedül gyengék és halkak, de együtt erősek és hangosak vagyunk”

Tüntetést szervezett a Hír Tv propagandásítása ellen a Momentum Mozgalom szerda este fél 9-re a Szabadság térre, a volt tévészékház elé. A felszólalók arra kérték a résztvevőket, hogy amennyiben tehetik, támogassák azt a néhány független médiumot ami még maradt Magyarországon. A beszédek végén festékszórókat osztottak szét a tömegben amelyekkel mindenki fújhatott a térre kitett, régi tévékészülékekre.

Fotó: Veres Viktor (Kattintson a képre a galériáért!)

A Facebookon a megmozdulás “Tüntetés a sajtószabadságért!” címmel fut. A leírásban a következő szerepel: „A Népszabadság bezárása, az Origo elfoglalása, a TV2 és a Figyelő felvásárlása és lezüllesztése után a mai egy újabb fekete nap a rendszerváltás utáni magyar sajtószabadság történetében. Újabb százezreket céloz meg a Fidesz a butítás és hergelés egyszerű céljával. A kormány hazug propagandagépezete a rendszer egyik alappillérévé vált: a NER csak úgy győzhető le, ha legyőzzük és hiteltelenítjük a propagandáját. ”

Az eseményt élőben közvetítjük:

Borítókép forrása: Veres Viktor