Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Talált egy kést, úgyhogy megpróbált sört rabolni a dohányboltból

Talált egy kést, úgyhogy megpróbált sört rabolni a dohányboltból

A Miskolci Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy hernádnémeti férfival szemben.

A gyanúsított 2018. július 30-án 13 óra 15 perckor egy hirtelen ötlettől vezérelve, egy korábban talált késsel bement a Hernádnémetiben lévő dohányboltba. A férfi egy üdítőt kért, majd miután az eladó elfordult, hogy kiszolgálja, elővette a nála lévő kést és rátámadt a nőre, tőle sört követelve. A kétségbeesett hölgy kérte a támadót, hogy ne bántsa, majd dulakodni kezdtek és az eladónak sikerült a férfit az üzletből kitessékelnie. Az alkalmazottnak az eset kapcsán a kezén hámhorzsolásos sérülése keletkezett. A rabló elmenekült a dohányboltból, majd pár perc elteltével – hallva az érkező rendőrautók szirénáját – visszament az üzlethez és önként feladta magát.

Előállítását és gyanúsítotti kihallgatását követően a Miskolci Rendőrkapitányság őrizetbe vette a támadót és a nyomozók előterjesztéssel élnek letartóztatásának indítványozására is az ügyészségen.

(Police.hu)