Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Nehezen követhető, mi folyik az LMP-ben

Nehezen követhető, mi folyik az LMP-ben

A párttisztségért való indulástól is eltiltott Ungárt Péter a párt ifjúsági szervezete fegyelmi és etikai bizottságának tagja lett.

Lassan az LMP-sem tudja pontosan mi is folyik az LMP-n belül. Alig néhány napja történt, hogy a párt etikai bizottsága eltiltotta még a párttisztségért való indulástól is Ungárt Pétert, erre most nemcsak megválasztották a párt ifjúsági szervezetének egyik posztjára, de ráadásul pont a fegyelmi és etikai bizottság tagja lett – írta a Hvg.hu.

Ungár megválasztásának elsősorban szimbolikus, illetve a párton belüli, taktikai jelentősége van, a Lehet Más a Jövő szekció ugyanis túl sok taggal nem büszkélkedhet. A bizottság ugyanis egyszemélyes, így Ungár egyedüli letéteményese a területnek. Anno azért hozták létre, hogy becsatornázzák a legfiatalabb szimpatizánsokat, illetve az ökoszociális gondolatot népszerűsítsék a fiatalok körében.