Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Műszempillái eltávolításához hívta ki a mentőket egy kétségbeesett nő

Műszempillái eltávolításához hívta ki a mentőket egy kétségbeesett nő

A mentésirányításokon is nélkülözhetetlen a nők jelenléte a mentésben, hiszen számtalanszor előfordul, hogy a bajtársnők nagyobb rutinnal kezelnek rendkívüli helyzeteket – kezdte beszámolójat a hét legfrucsább segélyhívásáról az Országos Mentőszolgálat a Facebookon.

Mint a posztból kiderül, vasárnap egy nő műszempillái eltávolításához kérte a mentők azonnali segítségét.

A segélykérés 25 percesre sikerült, mert a zokogó bejelentő csak egy bajtársnő kitartó érdeklődésének köszönhetően volt hajlandó elárulni, miért is szeretné, ha egy mentő rögtön kivonulna hozzá. A bejegyzésben némi iróniával megjegyezték, a mentésirányító hosszú percek alatt ugyan, de megnyugtatta a pityergő szombat esti bálkirálynőt, és meggyőzte hogy problémája akár némi babaolajjal is orvosolható. Nem bontotta a vonalat, és szilárd lelki támaszt nyújtott egészen a beavatkozás végéig, így végül a bejelentő is hálásan köszönte meg a mentők megnyugtató segítségét és a rohamkocsi is riasztható maradt.

A borítókép illusztráció Fotó: Veres Viktor