Tisztelt Olvasók! A zoom.hu internetes híroldal 2018. december 21-én megszűnt. A domain a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül és az egyes írások nem kommentelhetőek. - STRAT-POL Kft.

Megölte anyját és hat hónapos kisbabáját egy rendőrnő Romániában

Megölte anyját és hat hónapos kisbabáját egy rendőrnő Romániában

Lelőtte a férje szolgálati fegyverével az anyját és hat hónapos gyermekét, majd főbe lőtte magát vasárnap este Gorj megyében egy rendőrnő, írja a maszol.ro. A hírtelevíziók szerint a kettős gyilkosság és öngyilkosság a Zsilvásárhely melletti Băleşti-en történt. Az idősebb nő és a lánya a helyszínen meghalt,

a kisbabát kórházba szállították, de nem tudták megmenteni az életét.

Az eddigi információk szerint a zsilvásárhelyi vasúti rendőrségen dolgozó, jelenleg gyermeknevelési szabadságban lévő nő a szintén rendőr férjének a szolgálati fegyverét fordította a családja ellen. A kettős gyilkosság és öngyilkosság indítékai egyelőre ismeretlenek.

Az Országos Rendőr-felügyelőség közölte, hogy a hatóságokat a férj riasztotta a 112-es segélyhívó számon este hét óra körül vasárnap, miután hazatért egy vásárlásból, és vérben fagyva találta a családját. A felesége a bejárati ajtó mellett feküdt a földön, az anyósa az ágyban volt, amikor a halálos lövés érte.

A rendőrség tájékoztatása szerint a hat hónapos gyermeket fejsérülésekkel szállították kórházba. A csecsemő a kórházban életét vesztette. A boncolás során derült ki, hogy az anya kétszer fejbe lőtte a hat hónapos kisbabát. A rendőrség közölte azt is, hogy a nőt 2017-ben pszichikailag tesztelték, mielőtt gyermeknevelési szabadságra ment volna, és az alkalmassági vizsgálatok nem mutattak rendellenességeket nála.

A rendőrnő egyik barátnője, a család jó ismerője a helyi sajtónak elmondta, hogy a nő szülés utáni depresszióban szenvedett.

Borítókép fotó: Ivándi-Szabó Balázs